Nincs lehetőséged az elveszett utolsó félév pótlására?! Nagy kár érte!
Nagyon érdekelne a vak-siket jelelés, hol nézhetnék utána?!
Én is úgy látom, hogy a jelelés-szeretete keményen fertőz, akit egyszer elkap, az nem menekül!...
Szeretettel:
kecske
Moderátorok: paya, tesztkarcsi, fórum admin
kecske írta:Szia Franci!
Nincs lehetőséged az elveszett utolsó félév pótlására?! Nagy kár érte!
Nagyon érdekelne a vak-siket jelelés, hol nézhetnék utána?!
Én is úgy látom, hogy a jelelés-szeretete keményen fertőz, akit egyszer elkap, az nem menekül!...
Szeretettel:
kecske
tesztkarcsi írta:Egy kicsit pontosítanék: 3 féle képzés indul:
1. társalgási tolmács 1000 óra (rész-szakképesítés)
2. relé tolmács 1000 óra
3. jelnyelvi tolmács 1200 óra (teljes szakképesítés)
mindenki a társalgási tolmács szakképesítéssel indít, (a relén kívül), ha a 4 félév készen van, akkor lehet ráhúzni még egy ötödik félévet.
A képzés tehát 2 év (+ azoknak, akik végig szeretnék csinálni a jelnelvit is 2,5 év). Havonta, de inkább háromhetente egy teljes hét a képzés ideje.
A Minisztérium a képzési díj kb.75 %-át megfinanszírozza.
25 fő a maximált létszám.
Felvételi vizsga van, mérik a magyar nyelvi és a jelnyelvi kompetenciát, artikulációs, fogalmazási, stb. készségeket.
A képzési tematika készen van, a tananyag kidolgozása pedig folyamatban.
A képzés végén középfokú okj-s oklevelet ad.
Ezen a linken tallható a lerás:
http://www.barczi.hu/?page_ID=161&attr_ID=0
l.andrea írta:Üdv mindenkinek!
Ha jól látom, én leszek az első.... nagyon-nagyon boldog 2008-as esztendőt kívánok minden kedves erre megfordulónak! Nem tudtam eldönteni, melyik topicba írjam fenti újévi jókívánságomat, amiért ezt választottam végül, azért van, mert egyúttal megkérdezném, hogy lassan lehet-e tudni, mikor kezdődik a következő alapfokú tanfolyam?
Hú, elnézést, talán a pezsgő teszi a bonyolult megfogalmazást.Na mindenesetre már nagyon várom a tanfolyamot. Addig is maradok mindennapi hűséges látogatója a honlapnak. Sziasztok!
Vidámvirág írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elküldtem az alapfokú tanfolyamra a jelentkezési lapomat e-mailben még egy héttel ezelőtt, de nem jött rá semmi válasz. Ez normális? Csak azért kérdezem, mert mostanság rosszalkodik az internetem, és történt már olyan, hogy egy levél nem érkezett meg a címzetthez. Most kicsit aggódok....![]()
Előre is köszi a lehetőleg megnyugtató válaszokat....![]()
V.V.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég