Közhasznú Nonprofit Alapítvány

Jelnyelvi keresztrejtvények

Köszöntünk kedves Játékos!

Ha unod a hagyományos keresztrejtvényeket, de még a skandinávtól is kiráz a hideg, kukába a ceruzát és a radírt, ragadd meg inkább az egeret!

Rímekben rémesek vagyunk, annál szuperebb viszont új találmányunk, a jelnyelvi rejtvény. Tornáztasd meg a neuronjaidat, nosza, klikkelj a rejtvényben bárhova, és induljon a játék: amit a jobb felső sarokban vetített klip mutat, az a szövegmező meghatározása. A billentyűzet nyilaival léptetve vagy az adott kockába klikkelve is beírhatod a megfejtést. Ha helyesen válaszoltál, és újra a nyílra kattintasz, az adott szövegmező zöld árnyalatot kap. Vannak olyan kérdések, amelyeknél nem egy szó jelnyelvi megfelelőjét, hanem az ABC betűit találod: egymást követően láthatod őket a videóban. Kattints és jeleskedj, legyen bár öt perced kikapcsolódásra, hiszen az aktuális állapotot el is mentheted magadnak.

A kezdők meg fognak lepődni, milyen egyszerűen értelmezhető a jelnyelv. A haladók pedig biztosan díjazzák majd, hogy a következő rejtvények kitöltési idejét mérni fogja a játék, és az első kitöltés idő alapján készül már ranglistánk is. Versenyre fel!
Terveink szerint havonta jelentkezünk majd újabb rejtvényekkel. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mielőbb értesülj az újdonságokról!

Jó szó-rakosgatást!

12. keresztrejvény
2012-03-20
11. keresztrejvény
2012-02-10
10. keresztrejvény
2010-08-03
9. keresztrejtvény
2010-06-30
8. keresztrejtvény
2010-05-23
6. keresztrejtvény
2010-02-24

Iratkozz fel RSS hírcsatornánkra! (mi ez?)

Kövess minket a közösségi oldalakon is!
Blog.hu

Jelnyelvi szótár már mobilon is!
Android - iPhone

2013.01.01 - Frissültek az alkalmazások!

BejelentkezésNem vagy még tagunk? Regisztrálj!

Kövess minket Facebookon!


Legújabb kifejezések

Legtöbbet nézett kifejezések


Oldalunk jelenleg
2543
kifejezést és
4622
videót tartalmaz!


Az Év Honlapja 2009
eFestival díjas
Európai Nyelvi Díj